Referenties van Aquarius International Amsterdam
Geen vlek is te gek

De reinigingsspecialisten in Amsterdam en omstreken

Meubel-, gordijn-, en tapijtreiniging

Durft u niet meer met een glas rode wijn op de bank te zitten of met koffie over uw tapijt te lopen uit angst te morsen? Dat is nergens voor nodig. Aquarius International verwijdert elke vlek uit uw tapijt, meubel of gordijn. Wij zijn specialisten in vloeronderhoud, meubel- en gordijnreiniging.

Reinigingsbedrijf Aquarius International Amsterdam

Professionele reiniging voor particulier en bedrijf

Vlekkeloze vloeren, gordijnen en meubelen. Daar zet Aquarius International zich sinds 1997 voor in. Dat doen we voornamelijk bij hotels, maar ook bij kantoren en particulieren. Tapijten, harde vloeren, gordijnen en meubels zien er weer uit als nieuw. Daarnaast is ons bedrijf brandveilig gecertificeerd. Dat betekent dat wij stoffen impregneren met een brandvertragende vloeistof.

meubelreiniging Aquarius International Amsterdam

Voor bedrijven

Dagelijks lopen er veel bezoekers over de vloer van uw bedrijf. Uw hotelkamers, vergaderruimten, meubilair en raambekleding moeten schoon zijn. U wilt natuurlijk niet dat mensen zich onprettig voelen in een vervuilde ruimte.

Laat uw tapijten, gordijnen en meubels daarom professioneel reinigen door Aquarius International. Koffie, modder, vet en andere vervuiling heeft geen schijn van kans tegen de reinigingsspecialisten uit Amsterdam.

meubels laten reinigen? Aquarius International Amsterdam

Voor particulieren

Soms is zelf stofzuigen niet voldoende om uw tapijt echt schoon te krijgen. Een koffievlek op de bank, moddervoeten op uw vloerkleed of stank van rook in de gordijnen: het zijn vervuilingen die lastig schoon te krijgen zijn.

Een bank of kleed brengt u ook niet zomaar naar de stomerij. Aquarius International reinigt uw tapijt, meubels en gordijnen bij u thuis. Doordat we droog reinigen kunt u meteen weer over uw kleed lopen en op uw stoelen of bank zitten.

Matrasreiniging voor particulieren en bedrijven

Heeft u last van vervelende allergieklachten als:

  • Jeuk of huidproblemen
  • Niezen
  • Verstopte neus 

Huisstofmijt: de nr. 1 veroorzaker van allergieklachten.
Miljoenen huisstofmijt bevinden zich op warme en vochtige plekken in huis, met name in matrassen. Laat uw matras reinigen om van de beestjes af te komen en weer in een fris bed te slapen.

Schoon matras = gezond slapen!
Aquarius International reinigt uw matras volgens de wetenschappelijke Hygienitech Matrasreiniging en bacteriedodende methode. Onderzoek heeft aangetoond dat onze methode de aanwezigheid van huisstofmijt, schimmels, bacteriën, huidschilfers, transpiratievocht en andere lichaamsvocht in uw matras sterk reduceert. De behandeling is veilig, ecologisch, droog, volledig vrij van chemicaliën en betaalbaar.

Huisstofmijt is in eerste instantie niet waarneembaar met het blote oog, vandaar dat wij tijdens onze behandeling met behulp van een testfilter u direct aantonen welke beestjes uw gezelschap houden terwijl u slaapt.

Ook uw matras in 20 minuten vrij van huisstofmijt!

Referenties van Aquarius International Amsterdam

International Nominated Supplier

Sinds 2010 vertrouwt NH Hoteles Benelux de reiniging van tapijten, meubels en gordijnen toe aan Aquarius International. Wi zijn nu dan ook officieel International Nominated Supplier. 

Referenties van Aquarius International Amsterdam

Referenties

We kunnen u natuurlijk zelf vertellen hoe trots we zijn op onze resultaten, maar u hoort het liever van onze tevreden klanten!