Referenties van Aquarius International Amsterdam

Uw tapijt, gordijnen en meubels vlekkeloos schoon

Reinigingsbedrijf Aquarius International in Amsterdam

In uw huis mag geleefd worden. De hond komt weleens binnen met modderpootjes, de kinderen morsen chocolademelk op de bank en u stoot weleens een glas wijn om. Ga niet zelf aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Daarmee trekt de vlek soms alleen maar verder in de stof!

Elke vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon

Bij u thuis maken we op dezelfde manier schoon als bij bedrijven. Dat betekent dat we gordijnen, meubels en tapijten grondig reinigen en beschermen tegen nieuwe vlekken. 

  • Tapijtreiniging: Aquarius International gebruikt een kristallisatiemethode om tapijten te reinigen. Het grote voordeel is dat uw tapijten niet vochtig blijven en dus weer meteen beloopbaar zijn.
  • Kleden- en karpettenreiniging: vlekken uit uw kleed laten verwijderen? We halen uw karpet of kleed gratis bij u op en brengen het ook weer kosteloos terug.
  • Meubelreiniging: bankstellen, bureaustoelen en stoffen eetkamerstoelen, ze zijn weer als nieuw na reiniging door ons. Nadat de vlekken verwijderd zijn, brengen we een beschermende coating aan om nieuwe vlekken van wijn, sauzen, frisdrank of andere etensresten te voorkomen.

  • Gordijnreiniging bij u thuis: ziet u er tegenop om uw gordijnen van de rail af te halen en naar de stomerij te brengen? Bel dan nu Aquarius International. We komen bij u langs en reinigen de gordijnen aan de rail! U heeft binnen no time weer frisse, kreukvrije gordijnen.

Maak nu een afspraak met de reinigingsspecialisten van Aquarius International. Bel 020-6673865 of vul het contactformulier in. 

Tapijtreiniging Amsterdam

Hot news! Koffievlekken 100% verwijderd

Geniet u ook zo van een lekker, vers gezet kopje koffie? Hoe lekker koffie ook is, als het wordt gemorst op het tapijt, levert het moeilijk te verwijderen vlekken op. In samenwerking met een Amerikaans laboratorium hebben we een reinigingsformule ontwikkeld die korte metten maakt met koffievlekken.

Wilt u ook eindelijk echt van die vieze koffievlekken af?

 

Schakel nu Aquarius International in