Schoonmaak

Alles weer schoon tijdens en na corona

Eindelijk, na ruim anderhalf jaar grotendeels binnenshuis te hebben doorgebracht, mogen we weer steeds meer. We kunnen weer naar ons werk en we kunnen ook weer genieten van verschillende activiteiten buitenshuis. Die lange tijd van binnen zitten, heeft wel consequenties gehad. Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor ons interieur. De meubels zijn veel intensiever gebruikt, de gordijnen ruiken misschien wel naar sigarettenrook en de haren van de huisdieren zijn diep in de vloerbedekking getrokken. En hoe goed we ook stofzuigen, helemaal weg gaan ze niet meer. Tijd dus voor een grote schoonmaak.

Waarom een professional inschakelen?

Nu kunt u natuurlijk zelf aan de gang gaan, maar dan is de kans groot dat u niet tevreden bent over het resultaat. De vlekken zijn misschien zelfs wel beter zichtbaar, omdat er kringen zijn ontstaan rondom de vlek en de gordijnen hangen niet meer mooi omdat ze gekreukt en gekrompen zijn in de wasmachine.
Om uw huis van boven tot beneden weer helemaal schoon en fris te krijgen, doet u er juist nu verstandig aan een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Professionals, zoals Aquarius International, weten namelijk precies hoe een klus moet worden aangepakt voor het beste resultaat.

Wat kan Aquarius voor u doen?
Vlekken en huismijt worden vakkundig verwijderd op een sneldrogende manier, zodat u nog dezelfde dag weer gebruik kunt maken van uw meubilair. En het schoonmaken gebeurt uiteraard met de juiste, milieuvriendelijke, schoonmaakmiddelen en waar nodig met professionele apparatuur. En als u dit wilt, zorgen we voor een extra beschermlaag op uw meubilair, waardoor u in het vervolg hardnekkige vlekken gemakkelijker kunt verwijderen. Zo is uw huis, met de feestdagen in aantocht, weer helemaal hygiënisch schoon en hebt u het gevoel dat u in een nieuw huis met nieuwe meubels bent komen wonen.

Wilt u uw woning in Amsterdam en omgeving na corona weer helemaal schoon en fris? Schakel dan de professionals van Aquarius International in. U kunt eenvoudig een afspraak maken.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }