Brandveilig

Brandveilig

Het is de grootste nachtmerrie van velen; een brand in huis of in het bedrijf. Helaas kan dit iedereen overkomen: kortsluiting, een kaars die omgestoten wordt of een vonk uit de openhaard op het tapijt, een ongeluk zit in een klein hoekje. We staan er meestal niet bij stil, maar veel van ons interieur is snel brandbaar. Gordijnen, vitrages en tapijten bijvoorbeeld kunnen al in brand vliegen door een relatief klein vuurtje en dan is het leed al snel niet meer te overzien.

Nu het kouder wordt en de feestdagen in aantocht zijn, zitten we meer binnen en maken we het thuis extra gezellig. Met (kerst)versiering en met kaarsen en waarschijnlijk brandt ook de kachel regelmatig. In deze periode lopen we dan ook meer risico op brand dan in de zomer.


Waarom impregneren?
Gelukkig zijn er wel maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat een smeulende sigarettenpeuk of die omgevallen kaars niet direct voor een fikse brand zorgen. Dit kan voorkomen worden door het interieur brandvertragend te maken door middel van impregnatie.

Brandvertragend impregneren is een klus die aan een professioneel bedrijf overgelaten moet worden. Bij Aquarius International weten we precies van de hoed en de rand. Naast professioneel schoonmaakbedrijf zijn we gecertificeerd in het brandveilig maken van interieurs in huizen en bedrijven. We zorgen ervoor dat uw meubels, tapijten, vloerbedekking en raamdecoratie met het juiste, milieuvriendelijke, product worden behandeld, waarna de behandelde materialen niet zo gemakkelijk ontbranden en vlamoverdracht wordt voorkomen. Alle door ons gebruikt producten zijn onschadelijk voor de gezondheid en het milieu. Ze tasten het materiaal niet aan en laten geen vlekken achter. Nadat uw materialen brandvertragend zijn geïmpregneerd , verkleint u het risico op een brand aanzienlijk.

Naast het impregneren van meubilair en raamdecoratie is het verstandig om als u een kersboom zet in huis, deze ook te impregneren en dit geldt ook voor de overige kerstdecoratie. U kunt hiervoor via ons een spray aanschaffen.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }