Hotel schoonmaak

Hoe Aquarius uw hotel weer fris krijgt

Nu het weer mogelijk is om dagelijks gasten te ontvangen in uw hotel, wilt u wel dat uw gasten honderd procent tevreden zijn na hun bezoek. Dat ze in een perfect schone kamer hebben geslapen en geen opmerkingen kunnen hebben over slechte hygiëne of vlekken in het tapijt of in de meubels. In onze blog ‘Uw hotel weer fris’ schreven we er al over; over hoe belangrijk het is dat uw hotel schoon en fris is en dat u hier het beste een professioneel reinigingsbedrijf, zoals Aquarius International, voor inschakelt. Hoe we uw hotel precies schoonmaken leest u hier.

Wat kan Aquarius voor u betekenen?

Wij van Aquarius hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het reinigen van onder meer hotels op locatie. Dit wil zeggen dat we de meubels en gordijnen niet bij u ophalen, maar dat we alles, volgens een vooraf afgesproken reinigingsplan, ter plekke voor u schoonmaken.

Tapijtreiniging
Tapijten besproeien we met een vloeistof die het vuil inkapselt om het vervolgens na grondig borstelen op te zuigen met een speciale stofzuiger.

Meubels reinigen
Uit de meubels in de hotelkamers, maar ook in uw restaurant, bar of ontvangstruimte, verwijderen we alle vlekken, waarna we ze voorzien van een vuilafstotende laag. Omdat de producten waarmee we werken een zeer korte droogtijd hebben, kunnen de meubels nog dezelfde dag weer gebruikt worden.

Het schoonmaken van gordijnen
Dit geldt ook voor het reinigen van gordijnen, of dit nu velours, linnen of ander materiaal betreft. We halen uw gordijnen niet af, maar stomen ze direct aan de rail. Dit voorkomt direct ook dat ze gaan kreuken. Als u dit wenst, behandelen we de gordijnen met een brandvertragende stof, zodat ze voldoen aan de eisen van brandveiligheid. Dit impregneren kan ook bij meubels en tapijt.

Houten en stenen vloeren
En hebt u houten of stenen vloeren? Ook deze maken we professioneel voor uw schoon. Zo kunnen we houten vloeren, schuren, lakken of in de was zetten en stenen vloeren reinigen en kristalliseren of polijsten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele reiniging van uw hotel. We helpen u graag.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }