Schoonmaak tijdens de coronacrisis – onze maatregelen

Vanwege het coronavirus zit u intussen al enkele weken met het hele gezin thuis en het einde is nog niet in zicht. Uw huis heeft hierdoor heel wat te verduren: de hond verhaart meer op de bank dan in het park, uw jongste heeft met viltstiften het meubilair versierd en uw partner stoot net een kop koffie om over het beige tapijt. Doordat u bijna al uw tijd thuis doorbrengt, wordt uw huis niet alleen sneller vies, maar vallen die vlekken opeens ook een stuk meer op.

Juist nu is het dus een goede tijd om uw interieur professioneel te laten reinigen. Tegelijkertijd vraagt u zich misschien ook af of dit wel veilig is en binnen de huidige restricties past. Aquarius International heeft een aantal maatregelen genomen om u ook tijdens deze wereldwijde crisis op een verantwoorde manier van dienst te kunnen zijn in de regio Amsterdam. Hier leest u meer over onze nieuwe werkwijze.


Het belang van een schoon huis
Nu u veel tijd binnenshuis doorbrengt, is het des te belangrijker dat uw huis goed schoon is. Zo weet u niet alleen zeker dat de achtergrond tijdens uw videoconferentie er netjes uitziet, maar zorgt u ook voor een goede hygiëne. De verspreiding van het nieuwe coronavirus betekent immers niet dat andere ziektekiemen even vrij hebben genomen. Juist nu is het belangrijk om goed voor uzelf en uw naasten te zorgen en ervoor te zorgen dat uw weerstand hoog blijft. Daarnaast is een schone omgeving natuurlijk veel prettiger om in te leven en werken, wat dan weer goed is voor uw geestelijke gezondheid!

Onze maatregelen
De gezondheid van uw familie en onze medewerkers zijn voor ons van het grootste belang. We nemen daarom tijdens deze periode enkele maatregelen in acht om het besmettingsrisico zoveel mogelijk te verkleinen:

Wij halen het te reinigen product op zonder persoonlijk contact. Meubelstukken kunnen bijvoorbeeld bij de deur of in de gang worden neergezet.
Alle medewerkers dragen mondkapjes en handschoenen voor goede hygiëne.
Gereinigde meubels worden tevens ontsmet en niet met de blote handen aangeraakt.
In overleg kunnen niet te verplaatsen meubels worden gereinigd zonder dat u daarbij zelf aanwezig bent.

Woont u in de regio Amsterdam en wilt u meubilair laten reinigen of heeft u nog vragen over onze coronamaatregelen? Neem gerust contact op Aquarius International.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }