Hotel

Uw hotel weer fris

Nu de coronamaatregelen langzamerhand versoepeld worden, mogen en kunnen we steeds meer. Dit betekent dat er ook in de hotels weer meer mogelijk wordt en dus ook bij u. Er zullen in uw hotel weer dagelijks gasten over de vloer komen, die er voor kortere of langere tijd gaan verblijven. U kunt weer doen waar u voor staat: gastvrijheid en optimale service verlenen. En dat geeft ongetwijfeld een heel goed gevoel, weer volop leven in de brouwerij.

Alles weer schoon en fris

Uiteraard wilt u uw bezoekers weer kunnen ontvangen in een fris en schoon hotel en dat verwachten uw gasten ook van u. Een hotel zonder vlekken in de voerbedekking of met kringen in de meubels en zonder stoffige, misschien zelfs wel vreemd ruikende, gordijnen op de hotelkamers. Het is tijd dus voor een grondige schoonmaak! Alleen u wilt uw gasten nu al kunnen ontvangen, nu het weer mag en niet voor langere tijd zonder gordijnen op de hotelkamers zitten, omdat deze bij de stomerij zijn, of meubels hebben waar niemand op kan zitten, omdat ze eerst geruime tijd moeten drogen na het reinigen.

Professionele reiniging
Tijd dus om Aquarius International in te schakelen! Wij zijn het professionele reinigingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de specialistische reinigingssector dat al uw meubels, vloerkleden en gordijnen bij u op locatie reinigt en ervoor zorgt dat alles weer oogt en ruikt als nieuw.

Hoe we dat doen? Dat leest u in onze volgende blog ‘Hoe Aquarius uw hotel weer fris krijgt’ de komende maand. Bij Aquarius International zetten we ons dagelijks in voor vlekkeloze vloeren en tapijten, die we op iedere gewenste locatie tot in de puntjes reinigen. U kunt er van op aan dat uw hotel, naar uw wensen wordt schoongemaakt door gecertificeerde schoonmaakspecialisten, die te allen tijde professioneel te werk gaan, alsof uw hotel hun hotel is. Wij werken vanuit Amsterdam, maar wij maken schoon door het hele land.

Wilt u weten wat Aquarius International voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }