Meubels reinigen

Uw meubels zo schoon en fris als nieuw met professionele reiniging uit Amsterdam

Veel mensen twijfelen over het professioneel laten schoonmaken van de meubels in huis. Maar na verloop van tijd, wordt toch zichtbaar dat meubels zijn gebruikt. U kunt ze dan natuurlijk gaan vervangen, maar dat is vaak helemaal niet nodig. Door uw meubels professioneel te laten schoonmaken is het mogelijk hun levensduur en look voor een langere tijd weer goed te houden. Zo bent u ook in een keer van alle nare geurtjes af in huis die u misschien zelf al niet eens meer ruikt (huisdieren, vocht, schimmel en zweet).

Waarom een prof inhuren?

Misschien denkt u: ik maak mijn meubels zelf altijd erg goed schoon, wat kan een professional nou doen, wat ik zelf niet kan. Maar dat zal u verbazen. In de loop van de tijd ontstaat er diep in de vezels van uw bekleding een ophoping van dingen zoals huidvetten en -schilfers en stof. Zelfs met de beste consumentenstofzuigers zijn deze niet te verwijderen en bovendien loopt u het risico dat als u al te enthousiast aan de slag gaat, u de bekleding van bijvoorbeeld uw bank zelfs kunt beschadigen.

Professionele meubelreiniging wordt uitgevoerd met professionele apparatuur, die uw bank of fauteuil van een echte dieptereiniging kan voorzien op een veilige manier zodat de bekleding in tact blijft en de levensduur ervan aanzienlijk wordt verlengd. Hierbij wordt niet alleen al het zichtbare vuil verwijderd, maar ook al het onzichtbare vuil, zoals ziektekiemen en verschillende soorten allergenen.

Vergeet de geur niet!
Dat betekent ook dat alle geurtjes die zich in de loop van de tijd diep in de vezels van uw bekleding hebben genesteld aangepakt worden. Dit zijn geurtjes die u zelf misschien niet eens meer ruikt, maar als ze er niet meer zijn, merkt u pas hoe fris en schoon uw bank is. Zo heeft u het gevoel echt een nieuwe bank in huis te hebben.

Meer informatie over het professioneel laten reinigen van uw meubels in de regio Amsterdam? Neem contact op met Aquarius International.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }