Begin het jaar met een schoon tapijt dankzij tapijtreiniging in Amsterdam

Heeft u met de feestdagen de hele familie of al uw vrienden over de vloer gehad?
Ook al zijn uw gasten intussen weer het huis uit, zal het ons niet verbazen als er een aantal vlekken en onaangename geurtjes in uw tapijt of vloerkleed zijn blijven hangen. Gelukkig zijn er diverse manieren om deze ongenode gasten snel weer te laten verdwijnen. Lees verder om te ontdekken hoe u veelvoorkomende vlekken zelf uit uw tapijt krijgt en wat een professioneel schoonmaakbedrijf eventueel voor u kan betekenen.

Wat kan een professioneel tapijtreinigingsbedrijf voor u doen?
Als u een tapijtreinigingsbedrijf inschakelt, dan weet u zeker dat de beste producten en methodes gebruikt worden om uw tapijt te reinigen. Door middel van speciaal ontwikkelde reinigingsformules en professionele apparaten worden vrijwel alle vlekken verwijderd. Bovendien hoeft u er zelf geen tijd of moeite aan te besteden. Woont u in Amsterdam? Aquarius International kan dan op afspraak zelfs bij u langskomen om uw kleed op te halen voor reiniging. Natuurlijk bezorgen we het daarna ook weer bij u thuis! Wilt u een bedrijfspand laten reinigen, bijvoorbeeld na een kerstfeest of nieuwjaarsborrel? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Uw pand of hotel schoon voor de feestdagen met tapijt/meubelreiniging in Amsterdam
Organiseert u een groot kerstfeest voor al uw medewerkers, huurt u een zaaltje uit of heeft u de hele familie bij u thuis uitgenodigd? Als u met een schoon huis of bedrijfspand de feestdagen in wilt, overweegt u wellicht om een professionele tapijtreiniger/meubelreiniger in te huren. Zo kunnen u en uw gasten tijdens het feest echt genieten van een schone en frisse ruimte.

De voorbereiding
Een goed tapijtreiniging/meubel-reinigings bedrijf zal u geheel ontzorgen. Als u gebruik maakt van professionele meubelreiniging hoeft u zelf dus maar heel weinig voor te bereiden. Het is natuurlijk handig als de ruimte netjes opgeruimd is, zodat de specialist overal goed bij kan. Geef bij het maken van een afspraak ook duidelijk aan wat u precies wilt laten reinigen. Gaat het bijvoorbeeld alleen om bekleed meubilair of ook om uw vloerbedekking? En wilt u uw stofferingen laten behandelen met een brandvertragende en/of een vlekwerende coating? Als u dit tijdig doorgeeft, weet de specialist precies welke producten en apparaten nodig zijn om u het beste resultaat te leveren.

De diensten van uw professionele tapijtreiniger/meubelreiniger
Een professioneel tapijtreinigings-bedrijf weet precies hoe verschillende soorten vlekken het beste aangepakt kunnen worden en welke producten en methodes geschikt zijn om op de bekleding van uw meubilair te gebruiken. Een groot voordeel van het inschakelen van een professional is daarnaast dat niet alleen vrijwel alle vlekken en huismijt uit uw meubilair verwijderd worden, maar dat uw expert speciale sneldrogende reinigingsmiddelen gebruikt. Dit betekent dat u uw meubels dezelfde dag alweer kunt gebruiken.

Aquarius International uit Amsterdam is bovendien in staat om na het reinigen een beschermlaag op uw meubilair te plaatsen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld hardnekkige wijnvlekken of vette sausvlekken en zijn uw meubels na afloop van de festiviteiten een stuk makkelijker schoon te maken. Ook pakt uw expert natuurlijk graag uw tapijt en gordijnen aan. Zo bent u fijn in één keer klaar!

Wilt u dat uw bedrijfspand of woning echt schoon en fris is voor de feestdagen? Schakel Aquarius International in voor professionele meubelreiniging in Amsterdam en omstreken. Maak nu een afspraak.

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }