Reiniging van tapijt, meubels en gordijnen voor de particulier in Amsterdam en omstreken

Contact

In uw huis mag geleefd worden. De hond komt soms binnen met modderpootjes, de kinderen morsen chocolademelk op de bank en u stoot weleens een glas wijn om op uw favoriete vloerkleed. Ga niet zelf aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Daarmee trekt de vlek soms alleen maar verder in de stof! Schakel in plaats daarvan het professionele reinigingsbedrijf Aquarius International in voor het schoonste resultaat tegen een scherp tarief. Wij reinigen uw tapijt, meubilair, vloerkleden en gordijnen met zorg. In veel gevallen bieden wij bovendien een haal- en brengservice; dienstverlening staat bij ons immers voorop. Meer weten over onze reinigingsdiensten? Neem gerust contact met ons op!

Tapijt reinigen

Aquarius International gebruikt een kristallisatiemethode om tapijten te reinigen. Het grote voordeel is dat uw tapijt niet vochtig blijft en dus weer meteen beloopbaar is. Hoogpolig of laagpolig, wol of synthetisch; onze experts reiningen elke soort tapijt bij u thuis in Amsterdam en omgeving.

Meer over tapijtreiniging

Meubels reinigen

Bankstellen, bureaustoelen en stoffen eetkamerstoelen; ze zijn weer als nieuw na reiniging door ons. Nadat de vlekken verwijderd zijn, brengen we een beschermende coating aan om nieuwe vlekken van wijn, sauzen, frisdrank of andere etensresten te voorkomen.

Vloerkleed reinigen
Thuis, of met haal en breng service.

Vlekken uit uw kleed laten verwijderen? Onze reinigingsspecialisten verwijderen vrijwel alle soorten vuil met zorg uit uw geliefde vloerkleed. We halen uw karpet of kleed bovendien gratis bij u op in Amsterdam en omstreken en brengen het ook weer kosteloos terug. Heeft u liever dat wij u meteen helpen? Dan kunnen wij de reiniging ook direct thuis uitvoeren. Zo heeft u altijd een stralend schoon vloerkleed zonder overlast of gedoe.

Gordijnen reinigen
Op locatie. Aan de rail.

Ziet u ertegenop om uw gordijnen van de rail af te halen en naar de stomerij te brengen? Bel dan nu Aquarius International. We komen bij u langs en reinigen de gordijnen aan de rail! U heeft binnen no time weer frisse, kreukvrije gordijnen. Bovendien behandelen wij uw gordijnen indien gewenst om ze brandwerend of waterafstotend te maken.