Professioneel meubels reinigen in en rond Amsterdam

Contact

Vlekken op uw mooie witte bank? Vreemde geurtjes in de bekleding van uw favoriete leunstoel? Helaas lukt het niet altijd om deze te verwijderen met huismiddeltjes. Om te voorkomen dat u die vervelende vlekken nog hardnekkiger maakt, raden wij aan om uw meubilair af en toe professioneel te laten reinigen. In Amsterdam en omstreken schakelt u hiervoor Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging in. Het zal u verbazen hoeveel er mogelijk is, en u geniet straks weer van meubels die er als nieuw uitzien.

Waarom uw meubilair laten schoonmaken?

De bekleding van uw geliefde meubels kan niet altijd zomaar in de wasmachine, en afnemen met een vochtig doekje verwijdert lang niet al het vuil van uw leren bankstel. Wol, leer, linnen, katoen en polyester moeten allemaal op verschillende manieren gereinigd worden voor het beste resultaat en om te voorkomen dat de bekleding beschadigd raakt. Om zelf vlekken aan te pakken op verschillende meubelstukken, zou u een verscheidenheid aan professionele reinigingsmiddelen moeten aanschaffen. Laat u uw meubels door een reinigingsbedrijf schoonmaken, dan hoeft u hier niet bij stil te staan en weet u bovendien zeker dat de juiste methodes gebruikt worden.


Ook als uw oude bank er nog netjes uitziet, betekent dit niet dat deze echt goed schoon is. U zit er tenslotte waarschijnlijk elke avond op! Na een grondige reinigingsbeurt is uw meubilair weer echt hygiënisch schoon. Niet alleen zichtbaar vuil, maar ook onzichtbare ziektekiemen en andere kleine deeltjes worden namelijk op een professionele manier verwijderd. Wilt u uw meubels ook door de experts van Aquarius International uit Amsterdam laten reinigen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of bel ons voor meer informatie: 020 - 66 73 865.

Haal- en brengservice

Service staat bij Aquarius International hoog in het vaandel. Daarom komen wij uw meubilair niet alleen graag op locatie reinigen, maar bieden wij ook een haal- en brengservice. Wij komen uw meubels simpelweg bij u thuis in regio Amsterdam ophalen op een afgesproken tijdstip, en brengen deze vervolgens weer brandschoon terug. Makkelijker kan het niet!

Schakel ons in

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }