Professioneel meubels reinigen in en rond Amsterdam

Contact

Vlekken op uw mooie witte bank? Vreemde geurtjes in de bekleding van uw favoriete leunstoel? Helaas lukt het niet altijd om deze te verwijderen met huismiddeltjes. Om te voorkomen dat u die vervelende vlekken nog hardnekkiger maakt, raden wij aan om uw meubilair af en toe professioneel te laten reinigen. In Amsterdam en omstreken schakelt u hiervoor Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging in. Het zal u verbazen hoeveel er mogelijk is, en u geniet straks weer van meubels die er als nieuw uitzien.

Waarom uw meubilair laten schoonmaken?

De bekleding van uw geliefde meubels kan niet altijd zomaar in de wasmachine, en afnemen met een vochtig doekje verwijdert lang niet al het vuil van uw leren bankstel. Wol, leer, linnen, katoen en polyester moeten allemaal op verschillende manieren gereinigd worden voor het beste resultaat en om te voorkomen dat de bekleding beschadigd raakt. Om zelf vlekken aan te pakken op verschillende meubelstukken, zou u een verscheidenheid aan professionele reinigingsmiddelen moeten aanschaffen. Laat u uw meubels door een reinigingsbedrijf schoonmaken, dan hoeft u hier niet bij stil te staan en weet u bovendien zeker dat de juiste methodes gebruikt worden.

 

Ook als uw oude bank er nog netjes uitziet, betekent dit niet dat deze echt goed schoon is. U zit er tenslotte waarschijnlijk elke avond op! Na een grondige reinigingsbeurt is uw meubilair weer echt hygiënisch schoon. Niet alleen zichtbaar vuil, maar ook onzichtbare ziektekiemen en andere kleine deeltjes worden namelijk op een professionele manier verwijderd. Wilt u uw meubels ook door de experts van Aquarius International uit Amsterdam laten reinigen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of bel ons voor meer informatie: 020 - 66 73 865.

Service aan huis

Service staat bij Aquarius International hoog in het vaandel. Om het u gemakkelijk te maken reinigen we uw meubels aan huis. We bezoeken u op de afgesproken tijd en zorgen dat we alle materialen bij ons hebben om uw dank of ander meubilair grondig te kunnen reinigen. Bel ons om een afspraak te maken voor de reinigingsservice aan huis in de omgeving van Amsterdam!

Schakel ons in