Laat uw bank reinigen in Amsterdam!

Een vlek is zo gemaakt. Kinderen die met vieze vingers op de bank klimmen, een rode wijn die omvalt of een huisdierongelukje. Het is lastig om alle vlekken op een goede manier uit de bank te halen. Kan uw bankstel wel een opfrisbeurt gebruiken? Laat dan uw bankstel reinigen door Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging in Amsterdam!

 

Bankstel reinigen in Amsterdam

 

Als u voor alle vlekken verschillende soorten schoonmaakmiddelen in huis moet hebben, dan wordt dat erg duur. Vieze vingers, een koffie- of wijnvlek of etensresten vereisen verschillende aanpakken. Leer en andere stoffen moeten op verschillende manieren gereinigd worden. U wilt natuurlijk niet dat de vlek op uw favoriete stoel of mooie bank nog dieper doordringt in de stof. Door te kiezen voor professionals die uw bank reinigen kunnen, voorkomt u dat vervelende vlekken hardnekkiger worden.

 

Zelfs als uw oude meubels er nog prima uitzien, hebt u geen garantie dat de meubels hygiënisch schoon zijn. Meubels worden vaak intensief gebruikt. Dat brengt geurtjes, onzichtbaar vuil en bacteriën met zich mee. U kunt vertrouwen op de expertise van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging om uw meubels grondig en volledig schoon te maken.

 

Onze diensten


Wij kunnen uw banken, stoelen, gordijnen en tapijten snel en vakkundig voor u reinigen. Daarnaast kunnen wij niet alleen op locatie uw meubels reinigen, maar is het ook mogelijk gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Zo kiest u het tijdstip van ophalen en worden uw schone meubels snel weer thuis afgeleverd. Als u door ons uw bank reinigen laat, brengen wij na het reinigen een beschermende coating aan. Dit voorkomt vervelende vlekken in de toekomst.

 

Maak een afspraak


Mogen wij binnenkort uw bank in Amsterdam reinigen? Wij garanderen een schoon en vlekkeloos resultaat! Na de behandeling kunt u direct weer op uw bank zitten, de bank zal er weer uitzien als nieuw! Bel ons of vul het formulier op de website in om een afspraak te maken. Kies voor professionele en betaalbare reiniging door Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging!

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }