Tapijt reinigen op locatie in Amsterdam en omstreken

Contact

Modderige voetstappen en hondenpootjes, een omgestoten glas rode wijn en natuurlijk het onvermijdelijke stof; uw tapijt heeft heel wat te verduren. Vlekken zijn bijna niet te voorkomen, maar naast dat een gevlekt tapijt er niet verzorgd uitziet, kan vuil er ook voor zorgen dat het tapijt sneller slijt. Zelf kan het moeilijk zijn vlekken te verwijderen. Bovendien kunt u door het gebruik van de verkeerde reinigingsmiddelen en -apparaten uw tapijt flink beschadigen. Laat uw tapijt daarom professioneel reinigen door Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging uit Amsterdam. Onze experts weten precies wat de beste manier is om verschillende soorten vlekken van verschillende materialen te verwijderen, en garanderen een brandschoon resultaat zonder dat het u enige moeite kost.

Waarom tapijten laten reinigen?

Wollen en synthetische tapijten, hoogpolige en laagpolige tapijten, licht- en donkergekleurde tapijten... Er zijn veel verschillende soorten zachte vloerbedekking die allemaal hun eigen reinigingsmethode nodig hebben. En dan hebben we het nog niet eens over de uiteenlopende soorten vlekken en ander vuil dat in de vezels terecht kan komen. Koffie, chocolade, kauwgom, inkt, olie... De professionals van Aquarius International hebben de juiste kennis, ervaring en materialen om vrijwel elke soort vlek uit elke soort vloerbedekking te verwijderen. Bovendien laten we door het gebruik van onze kristallisatiemethode uw tapijt droog achter. U kunt er dus meteen weer op lopen.


Zelf stofzuigt u natuurlijk regelmatig, en met een goede stofzuiger lukt het wel om een groot deel van het stof, zand en ander los vuil te verwijderen. Maar wat doet u als u een hardnekkige vlek tegenkomt? Gaat u aan de slag met allesreiniger of huurt u een stoomreiniger? Helaas kunnen sommige schoonmaakmiddelen uw wollen tapijt beschadigen en vlekken soms voorgoed in de vezels vastzetten. Een stoomreiniger weekt het vuil wel los van de vezels, maar verspreidt dit in plaats van het te verwijderen. Bovendien zijn de hoge temperaturen niet geschikt voor vele natuurlijke én synthetische tapijten. U krijgt u uw tapijt dan toch weer helemaal schoon? Simpel! Schakel de reinigingsspecialisten van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging in. Bel: 020 - 66 73 865 of vul het contactformulier in.

Koffievlekken verwijderen

Een kop koffie om 's ochtends mee wakker te worden is heerlijk... maar de vlekken die gemorste koffie achterlaat in het tapijt zijn een stuk minder fijn! 


Koffievlekken kunnen erg moeilijk te verwijderen zijn. Daarom heeft Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging in samenwerking met een Amerikaans laboratorium een reinigingsformule ontwikkeld die koffievlekken 100% verwijdert. 


Benieuwd naar het resultaat?

Schakel ons in