Tapijt- Meubel en gordijnreiniging bij u thuis in Amsterdam en omstreken

Contact

In uw huis mag geleefd worden. De hond komt soms binnen met modderpootjes, de kinderen morsen chocolademelk op de bank en u stoot weleens een glas wijn om op uw favoriete vloerkleed. Ga niet zelf aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Daarmee trekt de vlek soms alleen maar verder in de stof! Schakel in plaats daarvan het professionele reinigingsbedrijf Aquarius International in voor het schoonste resultaat tegen een scherp tarief.

Professionele vlekkenverwijdering

Bij u thuis maken we op dezelfde manier schoon als bij bedrijven. Dat betekent dat we gordijnen, meubels en tapijten grondig reinigen en beschermen tegen nieuwe vlekken.

  • Tapijtreiniging: Aquarius International gebruikt een kristallisatiemethode om tapijten en vloerkleden te reinigen. Het grote voordeel is dat uw tapijten of vloerkleden niet vochtig blijven en dus weer meteen beloopbaar zijn.
  • Kleden- en karpettenreiniging: vlekken uit uw kleed laten verwijderen? We halen uw karpet of kleed gratis bij u op en brengen het ook weer kosteloos terug.
  • Meubelreiniging: bankstellen, bureaustoelen en stoffen eetkamerstoelen, ze zijn weer als nieuw na reiniging door ons. Nadat de vlekken verwijderd zijn, brengen we een beschermende coating aan om nieuwe vlekken van wijn, sauzen, frisdrank of andere etensresten te voorkomen.
  • Gordijnreiniging bij u thuis: ziet u er tegenop om uw gordijnen van de rail af te halen en naar de stomerij te brengen? Bel dan nu Aquarius International. We komen bij u langs en reinigen de gordijnen aan de rail! U heeft binnen no time weer frisse, kreukvrije gordijnen.
  • Autobekleding: Ook uw autobekleding kunnen wij voorzien van een professionele reiniging, en kunnen wij tevens voorzien van een beschermlaag.


Maak nu een afspraak met de reinigingsspecialisten van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging. Bel 020 - 66 73 865 of vul het contactformulier in.

Koffievlekken verwijderen

Een kop koffie om 's ochtends mee wakker te worden is heerlijk... maar de vlekken die gemorste koffie achterlaat in het tapijt zijn een stuk minder fijn! Koffievlekken kunnen erg moeilijk te verwijderen zijn. Daarom heeft Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging in samenwerking met een Amerikaans laboratorium een reinigingsformule ontwikkeld die koffievlekken 100% verwijdert. Benieuwd naar het resultaat?

Schakel ons in

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam