Referenties van Aquarius International Amsterdam

Professioneel tapijt- en meubelreinigingsbedrijf

Aquarius International in Amsterdam en omgeving

Hebt u dagelijks bezoekers over de vloer van uw hotel, restaurant of kantoor? Dan weet u ook hoe lastig het is om modder, grasvlekken, etensresten en vetvlekken weer uit tapijten en meubelbekleding te verwijderen. Dankzij Aquarius International is uw bekleding straks weer als nieuw.

Uw ruimtes representatief schoon

De gasten van uw hotel, de bezoekers van uw bedrijf en de medewerkers van uw onderneming: allen verwachten ze ontvangen te worden in een schone omgeving. Wij overtreffen die verwachtingen maar al te graag. Uw pand wordt van top tot teen gereinigd dankzij het totaalpakket van Aquarius International:

  • Tapijtreiniging: het vuile tapijt wordt besproeid met een vloeistof die het vuil inkapselt in kleine kristaldeeltjes. Vervolgens wordt het tapijt grondig geborsteld met een borstelmachine. Hierbij komen de platgelopen tapijtpolen weer overeind te staan. Ten slotte wordt het losgekomen residu opgezogen met een krachtige stofzuiger.
  • Houten en stenen vloeronderhoud: houten vloeren worden geschuurd, gewist, gelakt of in de was gezet. Stenen vloeren worden gereinigd en gekristalliseerd of gepolijst.
  • Meubelreiniging op locatie: vrijwel alle vlekken worden uit uw meubels verwijderd. Daarnaast maken we de stof vrij van huismijt en brengen we – indien gewenst – een vuilafstotende laag aan. Dankzij de snelle droogtijd van onze reinigingsmiddelen kunt u de meubels dezelfde dag weer gebruiken.

  • Gordijnreiniging op locatie: uw gordijnen worden aan de rail gereinigd. Zo blijven ze kreukvrij en bent u ze niet meerdere dagen kwijt aan de stomerij. Na de reiniging bevelen we u aan om de gordijnen brandveilig te maken. Dat doen wij door de gordijnen te impregneren met een brandvertragende vloeistof.
  • Impregneren met brandvertragende coating: ook uw meubels en tapijt impregneren we met een brandvertragende coating. Daarmee verkleint u de kans op brand en beperkt u de schade wanneer er toch brand uitbreekt.

Maak nu een afspraak met de reinigingsspecialisten van Aquarius International. Bel 020-6673865 of vul het contactformulier in.

Reinigingsbedrijf

Hot news! Koffievlekken 100% verwijderd

Geniet u ook zo van een lekker, vers gezet kopje koffie? Hoe lekker koffie ook is, als het wordt gemorst op het tapijt, levert het moeilijk te verwijderen vlekken op. In samenwerking met een Amerikaans laboratorium hebben we een reinigingsformule ontwikkeld die korte metten maakt met koffievlekken.

Wilt u ook eindelijk echt van die vieze koffievlekken af?

Schakel nu Aquarius International in

Reinigingsbedrijf Aquarius International Amsterdam

Demonstratie tapijtreiniging

U hoeft ons niet zomaar te geloven. We laten u gewoon zien wat wij doen. We komen bij hotels en bedrijven langs voor een gratis demonstratie van ons product. Zo laten we zien hoe wij elke vlek uit meubelstoffen en tapijten verwijderen.

Maak een afspraak