Bankstel laten reinigen nabij Haarlem

Contact

Het is niet altijd mogelijk om de bekleding van uw bank in de wasmachine te wassen. Wilt u de zekerheid van een schone en hygiënische bank? Neem dan contact op met Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging uit Amsterdam, nabij Haarlem! Wij kunnen uw bankstel reinigen, zodat u kunt genieten van een heerlijk schone bank!

Een bankstel laten reinigen

Na verloop van tijd worden alle banken vies. Denk bijvoorbeeld aan vlekken, gemaakt door kinderhandjes, door het morsen van een drankje of door vallende kruimels tijdens het eten. Als het niet mogelijk is om de bekleding van de bank zelf te wassen, laat dan uw bankstel reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf. Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging heeft ervaring met allerlei soorten vlekken en garandeert een schoon en hygiënisch resultaat!

 

Om het reinigen van uw bankstel zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij een haal- en brengservice aan in de omgeving van Amsterdam en Haarlem. Wij halen uw bank op, op een door u gekozen tijdstip. Vervolgens reinigen wij uw bank en bezorgen wij een heerlijk frisse bank weer bij u thuis. Na de reiniging kunt u direct weer op uw bank zitten.

Contact opnemen met Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging

Wilt u uw bankstel laten reinigen nabij Haarlem of kunnen wij iets anders voor u betekenen? U kunt bij ons ook terecht voor het reinigen van tapijt, vloerkleden en gordijnen. Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen of een bericht sturen via het contactformulier op de website. Wij reinigen uw meubels graag!