Referenties van onze tevreden klanten in en rond Amsterdam

Contact

Aquarius International heeft een nauwe samenwerking met verschillende hotels en kantoren. Maar ook particuliere klanten vertrouwen al jarenlang hun meubels, tapijten, karpetten, kleden en gordijnen aan ons toe.

Referenties

Tot de klantenkring van Aquarius International behoren: Accor Hotels, NH Hoteles, Amrath Hotels, Manhattan Hotels, Hampshire Hotels, Fletcher Hotels, Park Plaza Hotels, Carlton Beach, WestCord Hotels, Stibbe, Bilderberg, Apollo Hotels en JT Theaters.

Reviews

Auteur T.Brouwer

Met genoegen geef ik een reactie op het reinigen van mijn wollen vloerkleed door Aquarius. Bij mij op de vloer lag (ligt) een handgeknoopt wollen vloerkleed, naturelkleurig, licht gemêleerd; een zogenaamd "boerenkleed".

Daar viel kortgeleden een kop espressokoffie met slagroom overheen… Een flinke vlek… Zoals dat normaal gaat eerst zelf proberen, met een sopje. Dat lukte niet. Toen een speciaal middel van HG gekocht… Ook dat hielp niet, de vlek werd alleen maar groter.

Ten einde raad contact gezocht met Aquarius en de zaak uitgelegd. 's Middags al werd mijn kleed opgehaald en na ruim een week weer thuisbezorgd. Met hulp van de bezorger het kleed weer neergelegd en ik was zeer blij met het resultaat! Je moet al weten waar de vlek zat om hem terug te vinden! Fantastisch!!!

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam