Lees hier de laatste blog van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging uit Amsterdam

 • Brandveilig Brandveilig
  19/12/2021
  Brandveilig

  Het is de grootste nachtmerrie van velen; een brand in huis of in het bedrijf. Helaas kan dit iedereen overkomen: kortsluiting, een kaars die omgestoten wordt of een vonk uit de openhaard op het tapijt, een ongeluk zit in een klein hoekje. We staan er meestal niet bij stil, maar veel van ons interieur is snel brandbaar. Gordijnen, vitrages en tapijten bijvoorbeeld kunnen al in brand vliegen door een relatief klein vuurtje en dan is het leed al snel niet meer te overzien.

  Lees meer
 • Grote vlekken aanpakken
  21/11/2021
  Grote vlekken aanpakken

  De afgelopen periode hebben we door de coronabeperkingen veel tijd binnenshuis doorgebracht. Hierdoor hebben onze meubels flink te lijden gehad. We hebben misschien wel regelmatig met het bord op schoot op de bank gezeten en de hond heeft met zijn staart glazen wijn of koppen koffie van de salontafel gestoten. Er zijn dus her en der vlekken ontstaan die niet een twee drie met een sopje te verwijderen zijn. En met de feestdagen op komst, is de kans groot dat er nog wel enkele vlekken bijkomen.

  Lees meer
 • Schoonmaak Alles weer schoon tijdens en na corona
  25/10/2021
  Alles weer schoon tijdens en na corona

  Eindelijk, na ruim anderhalf jaar grotendeels binnenshuis te hebben doorgebracht, mogen we weer steeds meer. We kunnen weer naar ons werk en we kunnen ook weer genieten van verschillende activiteiten buitenshuis. Die lange tijd van binnen zitten, heeft wel consequenties gehad. Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor ons interieur. De meubels zijn veel intensiever gebruikt, de gordijnen ruiken misschien wel naar sigarettenrook en de haren van de huisdieren zijn diep in de vloerbedekking getrokken. En hoe goed we ook stofzuigen, helemaal weg gaan ze niet meer. Tijd dus voor een grote schoonmaak.

  Lees meer
 • Hotel schoonmaak Hoe Aquarius uw hotel weer fris krijgt
  25/07/2021
  Hoe Aquarius uw hotel weer fris krijgt

  Nu het weer mogelijk is om dagelijks gasten te ontvangen in uw hotel, wilt u wel dat uw gasten honderd procent tevreden zijn na hun bezoek. Dat ze in een perfect schone kamer hebben geslapen en geen opmerkingen kunnen hebben over slechte hygiëne of vlekken in het tapijt of in de meubels. In onze blog ‘Uw hotel weer fris’ schreven we er al over; over hoe belangrijk het is dat uw hotel schoon en fris is en dat u hier het beste een professioneel reinigingsbedrijf, zoals Aquarius International, voor inschakelt. Hoe we uw hotel precies schoonmaken leest u hier.

  Lees meer
 • Hotel Uw hotel weer fris
  24/06/2021
  Uw hotel weer fris

  Nu de coronamaatregelen langzamerhand versoepeld worden, mogen en kunnen we steeds meer. Dit betekent dat er ook in de hotels weer meer mogelijk wordt en dus ook bij u. Er zullen in uw hotel weer dagelijks gasten over de vloer komen, die er voor kortere of langere tijd gaan verblijven. U kunt weer doen waar u voor staat: gastvrijheid en optimale service verlenen. En dat geeft ongetwijfeld een heel goed gevoel, weer volop leven in de brouwerij.

  Lees meer
 • Alles over het wassen van uw gordijnen
  19/03/2021
  Alles over het wassen van uw gordijnen

  Uw gordijnen hangen de hele dag in uw woning en verzamelen veel stof, allergenen, geurtjes en meer. Daarom is het belangrijk uw gordijnen regelmatig te wassen of stomen. Zeker nu we vaker thuis zijn in deze tijden van corona. In deze blog leggen we uit waarom het belangrijk is uw gordijnen goed schoon te houden, wat u zelf kunt doen, en hoe professionele reiniging de kwaliteit van uw gordijnen kan verbeteren.

  Lees meer
 • Meubels reinigen Uw meubels zo schoon en fris als nieuw met professionele reiniging uit Amsterdam
  11/02/2021
  Uw meubels zo schoon en fris als nieuw met professionele reiniging uit Amsterdam

  Veel mensen twijfelen over het professioneel laten schoonmaken van de meubels in huis. Maar na verloop van tijd, wordt toch zichtbaar dat meubels zijn gebruikt. U kunt ze dan natuurlijk gaan vervangen, maar dat is vaak helemaal niet nodig. Door uw meubels professioneel te laten schoonmaken is het mogelijk hun levensduur en look voor een langere tijd weer goed te houden. Zo bent u ook in een keer van alle nare geurtjes af in huis die u misschien zelf al niet eens meer ruikt (huisdieren, vocht, schimmel en zweet).

  Lees meer
 • Schoonmaak tijdens de coronacrisis – onze maatregelen
  12/05/2020
  Schoonmaak tijdens de coronacrisis – onze maatregelen

  Vanwege het coronavirus zit u intussen al enkele weken met het hele gezin thuis en het einde is nog niet in zicht. Uw huis heeft hierdoor heel wat te verduren: de hond verhaart meer op de bank dan in het park, uw jongste heeft met viltstiften het meubilair versierd en uw partner stoot net een kop koffie om over het beige tapijt. Doordat u bijna al uw tijd thuis doorbrengt, wordt uw huis niet alleen sneller vies, maar vallen die vlekken opeens ook een stuk meer op.

  Lees meer
 • Begin het jaar met een schoon tapijt dankzij tapijtreiniging in Amsterdam
  15/01/2020
  Begin het jaar met een schoon tapijt dankzij tapijtreiniging in Amsterdam

  Heeft u met de feestdagen de hele familie of al uw vrienden over de vloer gehad?
  Ook al zijn uw gasten intussen weer het huis uit, zal het ons niet verbazen als er een aantal vlekken en onaangename geurtjes in uw tapijt of vloerkleed zijn blijven hangen. Gelukkig zijn er diverse manieren om deze ongenode gasten snel weer te laten verdwijnen. Lees verder om te ontdekken hoe u veelvoorkomende vlekken zelf uit uw tapijt krijgt en wat een professioneel schoonmaakbedrijf eventueel voor u kan betekenen.

  Lees meer
 • Uw pand schoon voor de feestdagen met meubelreiniging in Amsterdam
  20/12/2019
  Uw pand schoon voor de feestdagen met meubelreiniging in Amsterdam

  Organiseert u een groot kerstfeest voor al uw medewerkers, huurt u een zaaltje uit of heeft u de hele familie bij u thuis uitgenodigd? Als u met een schoon huis of bedrijfspand de feestdagen in wilt, overweegt u wellicht om een professionele schoonmaker in te huren. Zo kunnen u en uw gasten tijdens het feest echt genieten van een schone en frisse ruimte. Ook na afloop kunt u natuurlijk het schoonmaken aan een professional overlaten. Dan hoeft u er zelf niet naar om te kijken en kunt u lekker rustig bijkomen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het inhuren van een professionele schoonmaker voor de feestdagen en hoe dit in z’n werk gaat.

  Lees meer

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
Weerenweg 15F 
1161 AE Zwanenburg

KvK: 55443850


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

Professionele tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren: Aquarius International Amsterdam

/*cookie notification> link color*/ .infobar a { color: grey !important;} .infobar a:hover { color: #c1c1c1 !important;} /*prevent global data phone number from splitting in two lines*/ span[data-mono-global="phone"] { white-space: nowrap; }