Gordijnen reinigen op locatie en aan de rails in Amsterdam en omgeving

Contact

Het is makkelijk om ze over het hoofd te zien, maar gordijnen kunnen flink wat stof aantrekken. Ook sigarettenrook en kookgeurtjes blijven lang in de gordijnen hangen en kunnen deze bovendien verkleuren. Wij raden daarom aan om uw gordijnen elke paar jaar professioneel te laten reinigen. Bij Aquarius International kunnen wij uw gordijnen direct aan de rails reinigen. Zo hoeft u deze niet van de rails af te halen en is het effect hetzelfde! Uw gordijnen blijven met deze schoonmaak langer mooi en geven uw huis een verzorgde uitstraling.

Waarom uw gordijnen laten reinigen

De meeste gordijnen kunnen niet in de wasmachine, doordat ze te groot zijn of omdat het materiaal hier niet tegen bestand is. In de wasmachine kunnen sommige gordijnen bovendien krimpen, verkleuren en kreuken. Vitrage kan bovendien makkelijk beschadigd raken tijdens het wassen. De specialisten van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging stomen uw gordijnen en andere raambekleding van textiel zodat deze weer hygiënisch schoon zijn en heerlijk fris ruiken. Uw gordijnen krimpen of kreuken door deze behandeling niet, en zullen een stuk langer mooi blijven. En zelf bespaart u zich een hoop gedoe: u hoeft niet te worstelen met grote lappen stof in de wasmachine of op de strijkplank.


Of uw gordijnen nou van velours, linnen of een heel ander materiaal zijn, Aquarius International weet precies wat de beste aanpak is om uw gordijnen en vitrage te reinigen. Wij reinigen gordijnen in de wijde omgeving van Amsterdam, dus aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of om meteen een offerte aan te vragen!

Meer dan mooi schoon

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging reinigt uw gordijnen niet alleen voor de mooi! Wij kunnen uw gordijnen naar wens ook behandelen om ze onder andere brandwerend of waterafstotend te maken. Dit verhoogt de veiligheid in huis of in uw bedrijfspand en zorgt ervoor dat uw gordijnen langer schoon en mooi blijven; ook bij eventuele wateroverlast.

Schakel ons in