Vloerkleed reinigen met volledige dienstverlening in
Amsterdam

Contact

Een hoogpolig vloerkleed voelt heerlijk zacht en warm onder uw voeten, maar kan ook heel wat vuil verzamelen. Koffievlek in uw witte vloerkleed? Of heeft de hond een ongelukje gehad op uw designerkleed? Aquarius International maakt vloerkleden in Amsterdam en omgeving weer stralend schoon. Onze reinigingsexperts komen uw vloerkleed thuis ophalen en leveren het schoon weer af. Zo geniet u zonder moeite en overlast altijd van een perfect gereinigd kleed.

Waarom uw vloerkleed laten reinigen?

Een vintage Perzisch tapijt, een prachtige wollen Berber of een stoer leren kleed; deze kwetsbare materialen moeten met zorg behandeld worden. De specialisten van Aquarius International stellen zorgvuldig vast van welk materiaal uw vloerkleed is, wat voor vlekken er aanwezig zijn en hoe uw kleed het beste schoongemaakt kan worden. Zo kunt u erop vertrouwen dat het vloerkleed perfect gereinigd wordt zonder dat het zal slijten of verkleuren. Als u zelf de vlekken probeert aan te pakken, heeft u die garantie helaas niet!


Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging heeft jarenlange ervaring met het reinigen van vloerkleden in Amsterdam en omgeving. Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakproducten en -apparaten die speciaal geschikt zijn voor het materiaal van uw vloerkleed. En het professioneel laten reinigen van uw kleed is een stuk goedkoper dan het moeten aanschaffen van een nieuw vloerkleed, omdat u de oude niet meer goed schoon krijgt. Meer weten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

Echte service hoort erbij

Geweldige service is voor ons vanzelfsprekend. Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging biedt daarom een haal- en brengservice aan: wij komen zelf uw vloerkleed ophalen en geven deze weer perfect gereinigd af. Woont u in Amsterdam en wilt u dat uw vloerkleden ook professioneel schoongemaakt worden door onze reinigingsspecialisten? Neem vrijblijvend contact op om een offerte aan te vragen.

Schakel ons in